Pont, pont, vesszőcske

Pont, pont, vesszőcske

A szomszédtól hallottam

2018. december 06. - Lauriston

Sokaktól hallom, hogy a tőzsdén milyen jó pénzeket lehet csinálni, bezzeg a bankban lófütty a kamat. Hát ja, mondtam is magamban, a szomszéd is vett belőle egy kisautót. Jól meg kell csak tudni forgatni a pénzt, nem kell túl sokat agyalni, dolgozik az helyettem is, mondta a taxis, akivel tegnap utaztam. Végül is mi baj lehet, a pénzre igazából csak egy év múlva lesz szükségem, addig a kocsi is elmegy még, és a másfél szobás lakásban is elférünk, amíg iskolába nem mennek a gyerekek.

Egy kis családi kölcsönnel kiegészítve az elmúlt években összekuporgatott pénzt, nyitottam hát egy számlát, már csak az a kérdés, hogy mire költsem a tízmilliót. Nagyot nem kéne hibázni, mert a személyi kölcsönre is ketyeg a kamat, jó lenne legalább azt kibekkelni a hozamokból.

Gyorsan utánaolvastam, mit érdemes csinálni. Állítólag jó, ha leírja az ember a tapasztalatait, az segíthet elkerülni a nagy pofáraesést. Ezért ez a blog. Ötletem viszont így még nem lesz, hát gyorsan utánaolvasok, mit ajánlanak a profik, mit érdemes most tenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://pontpontvesszocske.blog.hu/api/trackback/id/tr8214443748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kamaz7 2019.01.26. 20:31:45

Na de milyen időtávra gondoltál?
süti beállítások módosítása